Hamilton: ma ei mõista Ferrari fänne, kes mind välja vilistasid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: Srdjan Suki

Lewis Hamilton võitis viimase Vormel 1 sarja etapi Itaalias Monzas. Kuna aga Monza GP on Ferrari meeskonna jaoks nagu koduvõistlus, siis ei olnud suurem osa fänne Hamiltoni võidu üle õnnelikud ja otsustasid briti välja vilistada.

Hamilton koos oma Mercedese meeskonnakaaslase Valtteri Bottasega tõusid sel korral mõlemad poodiumile. Tavalise aplausi asemel kõlas aga rahva rahulolematust väljendab kisa ja vile. Pärast sõitu antud pressikonverentsil lausus Hamilton, et tema neid inimesi ei mõista, kes niimoodi käituvad.

«Ma arvan, et ma pean sellega leppima. Seda tehakse igal spordialal, aga kui ma päris aus olen, siis ma ei mõista seda. Ma olen käinud vaatamas nii Jalgpalli, hokit kui ka korvpalli ja mina pole kunagi vastasmeeskonda välja vilistanud. Ma ei mõista selle tegevuse sisu,» rääkis Hamilton.

«Sellisel suurel areenil nagu me oleme, on suhteliselt lihtne saada sellist negatiivset suhtumist. Teine asi on aga see, et kas me sellest välja teeme. See võib hingele haiget teha, aga mina sain sellest täna tohutult energiat juurde, nii et kui nad seda soovivad, siis andku aga minna,» lausus Hamilton.

«Mul on mõned fännid, kes käivad minuga igal pool maailmas kaasas, et mulle pöialt hoida. Kui sa näed seal rahva seas oma toetajat sulle lippu lehvitamas või mõnda last lipuga seismas keset seda massi, siis ma tunnetan kui suur surve on seista selliste inimeste keskel, kes meid välja vilistavad. Austan neid kogu oma südamest, kes võtavad vaevaks mind toetama tulla,» tänas Hamilton oma fänne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles