Madridi Real pole Meistrite liigas soosik number üks. Aga kes on?

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portugali jalgpallur Cristiano Ronaldo krooniti kevadel Kiievis viiekordseks Meistrite liiga võitjaks (4 Madridi Real, 1 Manchester United).
Portugali jalgpallur Cristiano Ronaldo krooniti kevadel Kiievis viiekordseks Meistrite liiga võitjaks (4 Madridi Real, 1 Manchester United). Foto: Hannah McKay/REUTERS

Kas tõesti on (väidetavalt) konkurentsitihe jalgpall jõudnud omadega nii kaugele, et hinnatuimas klubisarjas võidab muudkui üks klubi? Alates tänasest hakkame nägema, kuidas Madridi Realil kolme viimase hooaja Meistrite liiga trofee kaitsmine läheb ja kas/kes kuningmeeskonnale kannale astub.

Reali hegemooniast pudenes suvega kaks võtmelüli – treener Zinedine Zidane ja Meistrite liiga viimase kuue (!) korra suurim väravakütt Cristiano Ronaldo. Kahtlemata tuleb kaod liigitada suureks, eriti Ronaldo lahkumine (vaata allolevat graafikut). Isegi sedavõrd, et kihlveokontorid ei peagi Reali enam soosikuks number üks. Ei pea isegi numbriks kaks, kolm, neli ega viis…

Enne mängude algust hinnatakse kõrgemalt nii Manchester City, Barcelona, Torino Juventuse, Paris St. Germaini kui ka Müncheni Bayerni edulootust. Rivi on äärmiselt tihe, mis tõotab ülipõnevat hooaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles