Kontaveiti vastaseks ootav Osaka alustas Tokyo turniiri ülikindla võiduga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Osaka.
Naomi Osaka. Foto: Eugene Hoshiko / AP / Scanpix

Värske US Openi võitja Naomi Osaka alustas Tokyo tenniseturniiri rutiinse võiduga, loovutades teises ringis Dominika Cibulkovale kahe seti peale vaid kolm geimi. Jaapanlanna võitis vähem kui tunni ajaga 6:2, 6:1.

US Openi finaalis suurepärase mänguga Serena Williamsist jagu saanud Osaka jaoks oli tegu esimese mänguga pärast suurvõitu. «Mingit pinget ma küll ei tundnud,» sõnas Osaka, kes võidutses Tokyo turniiril 2016. aastal. «Oli väga raske mäng, sest Dominika on väga hea mängija, aga ennekõike oli mul väljakul lihtsalt tore,» tõdes ta.

Avaringis vaba olnud Osaka kohtub nüüd kolmandas ringis Anett Kontaveidi või tšehhitari Barbora Strycovaga. Kontaveidi ja Strycova teise ringi mäng algab Eesti aja järgi neljapäeva hommikul kell 6.

Strycova käest küsiti seejuures paar päeva tagasi, mida ta arvab US Openi finaalis aset leidnud inetust vahejuhtumist, kus Williams asus vaidlema pukikohtuniku Carlos Ramosega ning sai lõpuks karistuseks geimikaotuse. Hiljem süüdistas ameeriklanna kohtunikku seksismis. «Bullsh*t,» kõlas Strycova lühike hinnang. «Pole vahet, kas kohtunik on mees või naine. Ta järgis reegleid. Kas ta oleks pidanud teisiti käituma, kuna tegu oli Serena Williamsiga? Huvitav, et Serena asus vaidlema alles siis, kui oli kaotusseisus,» torkas Strycova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles