Leclerc saab juba sel nädalal Ferrari rooli istuda

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charles Leclerc
Charles Leclerc Foto: Edgar Su / REUTERS

Järgmisest hooajast Ferrari F1-tiimis Kimi Räikköneni välja vahetav noor Charles Leclerc peab ära kasutama iga võimaluse, et oma uue sõiduvahendiga sinatutvust sobitada. Suurepärane võimalus selleks avaneb juba sel nädalal, sest täna ja homme osaleb Ferrari Paul Ricardi ringrajal rehvitootja Pirelli ametlikel testidel, kirjutab F1i.com.

Testimisprotseduur on samasugune nagu ikka rehvikatsetustel tavaks – Ferrari ei tohi seda aega kasutada oma masina arendamiseks ja ühtlasi antakse neile markeerimata rehvid, et tiim ei saaks täpsemalt aimu, kuidas nende auto ühe või teise järgmise aasta seguga töötab. Küll aga on see Ferrari jaoks hea ja lihtne võimalus anda noorele sõitjale aega suhteliselt tundmatu vormeliga kohanemiseks.

Teise tiimina on Paul Ricardi ringrajal kohal Mercedes, keda esindab Valtteri Bottas. Enne hooaja lõpus ees ootavaid teste Abu Dhabis, kus uusi rehve saavad katsetada kõik tiimid, on Pirellil kavas veel kaks erakatsetust – Jaapanis Renault’ ja Mehhikos Leclerci praeguse tööandja Sauberiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles