Mercedese pealik Wolff loodab hooaja lõpus Red Bulli abile

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff.
Toto Wolff. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Mercedese meeskonna pealik Toto Wolff loodab, et Red Bull suudab hooaja viimastel etappidel näidata piisavat kiirust, et aidata Mercedesel võita sel hooajal MM-tiitel nii sõitjate kui ka tootjate arvestuses.

Mercedese esisõitja Lewis Hamilton sai eelmisel etapil abi Red Bulli piloodilt Max Verstappenilt, kes lõpetas Singapuris teisena, jättes oma selja taha Ferrari esisõitja Sebastian Vetteli. Nii kasvas Hamiltoni ja Vetteli punktivahe enne kolme viimast etappi 40 punktiliseks.

Kuna järele jäänud etappidelt peavad suutma Ferrari ja Vettel maksimumi saavutada, loodab Wolff taas Red Bulli abile: «Red Bull oli tõeline faktor Singapuri GP-s. Loodetavasti suudavad nad sellist rolli mängida hooaja lõpuni. See on ainult hea, et nad suudavad konkurentsis olla.»

«Mehhiko GP peaks olema järgmine etapp, kus Red Bullid peaksid olema tõeliselt kiired, aga kunagi ei või teada, mida nad Sochis ja Suzukas suudavad saavutad,» vahendab Gpfans Wolffi sõnu.

Möödunud hooajal oli Red Bulli piloot Max Verstappen Mehhikos kiireim piloot, tulles esimesena üle finišijoone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles