Kangur Kalevi võimsast esitusest ründelauas: see näitab meeskonna isu ja tahtmist

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: Mihkel Maripuu

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna kapten Kristjan Kangur lausus pärast Ventspilsi üle saadud 97:85 võitu, et hea mäng ründelauas oli üks edu võtmeid, lihvimist vajavat leiab aga hooaja algusele kohaselt veel küllaga.

«Mida agressiivsemalt me ründelauda läheme ja mida rohkem neid saame – ründelaud näitab alati võistkonna isu ja tahtmist. Koduväljakul muudmoodi mängida ei saagi. Kindlasti oli see üks võidu võtmeid. Aga palju on veel nokitseda ja palju on veel teha,» sõnas Kangur.

«Kohati tuleb ka kaitses juba hästi välja, kohati on täielik kaos. Peame ühele lainele saama ja vigu vältima,» lisas Kangur. «Potentsiaali on! Kindlasti me ei mänginud ideaalselt, meil kõigil on varu sees. Kohaneme üksteisega, uuemad mehed ka peatreeneri nõuetega. Mäng-mängult, päev-päevalt. Kõik vastased on alati head proovikivid,» märkis Kangur.

Kui palju mõjutas kohtumist see, et avapoolajal vilistati väga palju vigu ja mängu sujuvusest polnud juttugi? «Eks see oli suures pildis tasakaalus. Olime võrdses seisus. Hooaja esimene mäng, tahtmist on alati rohkem kui jalad järgi jõuavad,» muigas Kangur, kiites lõpetuseks ka Kalevi spordihalli kogunenud täismaja. «Publikul oli väga suur roll. Üle tüki aja olid tribüünid nii täis ja ma pole ammu nii palju publikut näinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles