Vettel kaitses Mercedese otsust

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel (paremal) mõistab, miks Mercedes Lewis Hamiltonile Venemaa GP võidu kinkis.
Sebastian Vettel (paremal) mõistab, miks Mercedes Lewis Hamiltonile Venemaa GP võidu kinkis. Foto: imago/HochZwei/Scanpix

Mercedese meeskond käskis Venemaa GP-l Valtteri Bottasel lubada endast mööda Lewis Hamilton ja leppida teise kohaga. See tähendas, et britt sai MM-sarja üldarvestuses suurendada oma edu Sebastian Vetteli ees 50 punktile. Ferrari liidri sõnul oli rivaalide käitumine igati loogiline, vahendab Planet F1.

«Tubli töö neilt mõlemalt. Nad mängisid head tiimimängu,» kommenteeris Vettel ja kritiseeris siis ajakirjanikke. «Nende kaitseks, kõikide nende küsimuste kohta: ma tean, et teile tüüpidele meeldivad konfliktid ja seetõttu küsite te palju üleannetuid küsimusi neilt kui indiviididelt. Aga arvestades seda positsiooni, milles nad praegu on, oli nende käitumine elementaarne.»

Hooaja lõpuni on jäänud veel viis etappi ja nüüd vajab Vettel oma viienda MM-tiitli võitmiseks juba suuremat sorti imet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles