Guardiola pani Mbappe kuulujuttudele lõpu: meil pole raha tema soetamiseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola
Pep Guardiola Foto: Mike Egerton / EMPICS Sport

Manchester City peatreener Pep Guardiola lükkas Meistrite liiga kohtumise eelsel pressikonverentsil ümber väited, nagu oleksid nad huvitatud City'sse ostma Kylian Mbappe'd.

Viimasel ajal on erinevad inglise meediaväljaanded avaldanud artikleid seoses City huviga soetada talvel oma ridadesse Prantsusmaa tippklubis PSG-s mängivat Mbappe'd. Väidetavalt oli City valmis noore prantslase eest välja käima kuni 200 miljonit eurot.

Guardiola otsustas kuulujutud aga kiiresti ümber lükata: «Seda ei juhtu. Mind paneb imestama see, et kust sellised uudised üldse tulevad?»

«Manchester City'l pole piisavalt raha, mida PSG Mbappe eest saada tahaks. Usun, et lähiaastatel ei ole PSG kindlasti nõus Mbappe'd ka maha müüma, arvestades kui talendikas see noormees on. Mbappe meiega ei liitu ja mina ei anna oma meeskonnast ei Raheem Sterlingut ega kedagi teist ka vahetuseks ära,» vastas Guardiola.

Manchester City kohtub homme Meistrite liigas Saksamaa meeskonna Hoffenheimiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles