Haigele lapsele rahapataka annetanud McGregor: ma ei ole üdini halb!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor tegi head. Vahelduseks oma mürgeldamistele.
Conor McGregor tegi head. Vahelduseks oma mürgeldamistele. Foto: Steven Ryan/AFP/Scanpix

Conor McGregor naaseb sel nädalal pärast kaheaastast pausi UFC-puuri. Enne suurt matši Khabib Nurmagomedoviga sattus mees uudistesse palju positiivemal põhjusel: iirlane annetas 10 000 eurot noore Bryan McCullough raviks.

McCullough sai möödunud aastal sepsise ja selle tulemusel diagnoositi tal ka laste ajuhalvatus. Noor laps ei saa ise kõndida ega süüa. Ravi saamiseks lõi Bryani ema interneti ühisrahastusportaalis konto ja teiste seas annetas raha ka McGregor.

«Ma tundsin selle lapse valu,» selgitas McGregor ajakirjanik Ariel Helwanile. «Ta peab kandma toru, mis toidab teda läbi nina. Ta tõmbab seda pidevalt ninast välja ja ei saa aru, miks ta seda teha ei tohiks.»

Kogutud raha aitab Bryanil edaspidi lihtsamalt elada. «Ta läbib protseduuri, et saada edaspidi toitu läbi kõhu ja loodetavasti läheb kõik hästi,» lisas iirlane. «Ma olen midagi head ka teinud. Ma ei ole üdini f****g halb.»

Nurmagomedovi vastu McGregor seda head külge näidata ei kavatse. Laupäevase matši eel on mõlemad mehed lubanud vastastase vaeseomaks taguda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles