Kontaveit kohtub Pekingi turniiri kolmandas ringis maailma teise numbriga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit Pekingis.
Anett Kontaveit Pekingis. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Kõrgetasemelisel (Premier Mandatory kategooria) Pekingi tenniseturniiril on Eesti esireket Anett Kontaveidi (WTA 21.) kolmanda ringi vastane maailma teine number Caroline Wozniacki.

Kui avaringis vaba olnud Kontaveit alistas teises ringis kaotusseisust sakslanna Laura Siegmundi (WTA 142.) 2:6, 6:3, 6:2, siis Taani tennisist Wozniacki sai horvaaditar Petra Marticist (WTA 36.) jagu kahesetilises lahingus 7:5, 6:3. 

Wozniacki ja Martici mängus kujunes avasett üsna pööraseks, kui nelja geimi järel ei suutnud kumbki mängija kordagi oma pallingut hoida. Wozniacki tegi otsustava servimurde 6:5 eduseisus ja sellest piisas. Teises setis loovutas Wozniacki kohe oma servigeimi, kuid murdis 2:3 kaotus- ja 4:3 eduseisus vastu.

Kontaveit ja Wozniacki on omavahel tenniseväljakul vastamisi läinud kolm korda ja senine saldo räägib eestlanna kasuks. Selle aasta Rooma turniiri veerandfinaalis teenis Kontaveit veenva 6:3, 6:1 võidu, aasta varem Wimbledoni kolmandas ringis jäi 3:6, 7:6 (3), 6:2 peale Wozniacki ning 2016. aasta Nottinghami turniiri teises ringis alistas Kontaveit Wozniacki 6:7 (5), 6:3, 7:5.

Nende neljas omavaheline mäng peetakse neljapäeval. Mängu täpne algusaeg on selgumisel. Postimees teeb mängust otseblogi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles