USA lahtiste tšempion tuli Pekingis keerulisest seisust välja

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Osaka (vasakul) ja Zhang Shuai.
Naomi Osaka (vasakul) ja Zhang Shuai. Foto: Mark Schiefelbein / AP

USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel karjääri esimese suure slämmi tiitli teeninud jaapanlanna Naomi Osaka pääses kõrgetasemelisel Pekingi turniiril nelja parema hulka.

Osaka (WTA 6.) kaotas veerandfinaalis kohalikule mängijale Shuai Zhangile (WTA 45.) esimese seti 4:6, kaotades seejuures kaks esimest servigeimi. Ka teises ja kolmandas setis jäi Osaka murdega kaotusseisu, kuid suutis need lõpuks võita vastavalt 6:4 ja 7:5.

Jaapanlanna arvele kogunes kaks ja pool tundi kestnud mängus koguni üheksa servi, kuid Osaka patustas suisa kaheksa topeltveaga. Zhangi samad näitajad olid vastavalt kolm ja seitse. 

Kaheksandikfinaalis Eesti esireket Anett Kontaveidist jagu saanud Taani tennisist Caroline Wozniacki alistas veerandfinaalis tšehhitari Katerina Siniakova 6:2, 6:2 ja sammus kindlalt nelja parema sekka. Poolfinaalis on esindatud ka lätlanna Anastasija Sevastova, kes sai 6:3, 7:6 (5) slovakitari Dominika Cibulkova.

Ülejäänud veerandfinaalpaarid:

  • Anastasija Sevastova (WTA 20.) – Dominika Cibulkova (WTA 30.) 6:3, 7:6 (5)
  • Katerina Siniakova (WTA 40.) – Caroline Wozniacki (WTA 2.) 2:6, 2:6
  • Qiang Wang (WTA 28.) – Arjana Sabalenka (WTA 16.)
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles