Video: Rooba avas põnevuslahingus osava viskega skoori

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba.
Robert Rooba. Foto: JYP / Facebook

Eesti jäähokikoondise ründaja Robert Rooba viskas eile Soome meistrivõistlustel hooaja neljanda värava, kui Jyväskylä JYP alistas kodujääl karistusvisetega Tampere Tappara.

Rooba värav viis Jyväskylä esindusmeeskonna juba avakolmandiku viiendal minutil juhtima – eestlane üllatas väravavahti ja oli täpne! (Rooba värav video alguses) Seejärel viskasid aga külalised Tamperest kolm väravat järjest ja haarasid eduseisu endale. Teisel kolmandikul viskas JYP ühe värava tagasi ja viigistas viimasel kolmandikul, seejuures tegi viimasele väravale eeltöö Rooba. 

Lisaajal väravaid ei nähtud ning see tähendas, et võitja selgus karistusvisetega, kus 3:2 jäi peale Jyväskylä. Rooba karistusvisetes ei osalenud.

JYP hoiab Soome meistrivõistlustel 13 punktiga kümnendat kohta. Järgmisel neljapäeval minnakse kodujääl vastamisi liiga liidri Oulu Kärpätiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles