Vettel: Ferrari otsused on teinud Mercedese elu liiga kergeks (1)

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel Foto: HZ/PIXATHLON/SIPA/SCANPIX

Sebastian Vettel usub, et Ferrari otsused on teinud MM-tiitli heitluse Mercedese jaoks sellel hooajal liiga kergeks.

Vettel ja Ferrari võtsid viimati etapivõidu Belgia GP-l augusti lõpus. Sellest ajast peale on Lewis Hamilton Mercedesega kogunud neli võitu ja nii on briti edu Vetteli ees juba 67 punkti. Mitmetel puhkudel oleks võinud Vettel võidelda esikoha pärast, kuid sõiduvead ja halvad otsused pole sakslasel võiduröömu maitsta lasknud.

«Loomulikult on meil veel võimalus, aga me oleme viimastel etappidel lasknud Mercedesel saada liiga lihtsalt liiga palju punkte. Samas on nemad antud olkordadest suutnud alati maksimumi võtta, mille eest tuleb neid kiita,» rääkis Vettel Vormel 1 väljaandele.

«Peame vaatama peeglisse ja tegema mõned asjad edaspidi õigest, siis näeme, kas meil on veel sel aastal lootust või mitte. See, kui ma kuuendana lõpetan, ei aita asjale palju kaasa. Meie meeskonnal ja masinal on suur potentsiaal olla esimene, aga viimased nädalad on tõesti olnud keerulised,» rääkis Vettel.

«Nüüd tuleb vaadata tulevikku ja loota parimat. Samas ma näen, kui palju kõik meeskonnas vaeva näävad, et tulemusi saavutada. Vaatamata kehvadele tulemustele on nad tugevad ja positiivsed. See aitab palju kaasa,» lausus Vettel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles