Vigastatud Kontaveit teatas hea uudise: olen peagi taas väljakul

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit Pekingis.
Anett Kontaveit Pekingis. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Anett Kontaveit rääkis ERRi spordiuudistes lähemalt oma vigastusest ja sellest, kuidas uue treeneri käe all jõuti Hiinas välja turniiri finaali. 

«Vaikselt reielihas paraneb, olen füsioterapeutide juures käinud, nemad soovitasid pigem lihtsalt puhata ja aega anda jalale. Kolmapäevast hakkan loodetavasti uuesti tennist mängima,» rääkis Kontaveit.

Tuletades meelde edukat Hiina turniiri, kus kaotusega tuli leppida alles finaalis, sõnas Kontaveit: «Ma ei oska öelda seda üht kindlat asja, mis edu tõi. Ma ise arvan, et olen terve suve hästi mänginud, lihtsal nappe ja valusaid kaotuseid on mimeid tulnud. Suutsin tasavägised kohtumised nüüd Hiinas oma poole pöörata. Eks aasta lõpp on kätte jõudmas ja kõigil pole kehas värske tunne. Ma arvan, et mina kannatasin pikki sette päris hästi.»

Uue treeneri käe all treenides tunneb Kontaveit ise edasiminekut: «Ma arvan, et päris mitmed asjad on paremaks läinud, teeme paljude asjade kallal tööd. Ükski asi pole minu mängus veel perfektne, kõike paremaks muuta ja mängu kindlamaks teha. Üritame näiteks vähendada lihtvigade arvu.»

Sel nädalal avaldatud naiste tennise maailma edetabelis säilitas Eesti esireket Kontaveit karjääri kõrgeima ehk 21. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles