Juventuse spordidirektor: Ronaldot pole lihtne asendada (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo reklaam Itaalias
Cristiano Ronaldo reklaam Itaalias Foto: Stefano Rellandini / Reuters

Juventuse spordidirektor Fabio Paratici rääkis Rietis toimunud pressikonverentsil, et Cristiano Ronaldo on meeskonnale väga väärtuslik ning ta mõistab Madridi Reali valu. Hispaania tippklubi on La Ligas alles neljandal kohal, olles kaotanud kolm ja viigistanud ühe kohtumise, vahendab AFP.

«Ronaldo on ilmselt ajaloo parim jalgpallur, seega teda pole lihtne asendada,» rääkis Paratici ning peatus veelkord teemal, kuidas portugallane Madridist Torinosse meelitati.

Paratici sõnul sai kõik alguse Meistrite liiga veerandfinaalist, kui Juventus võõrustas Reali. Käärlöögist värava löönud Ronaldo oli publiku kaasaelamisest lummatud. 

«Rääkisime sellest veidi ning saime kohe aru, et ta tahab meiega liituda. Madridi Realil oli temaga härrasmeeste kokkulepe, kuid saime läbirääkimistega siiski alustada.»

Lõpuks sõlmitigi Ronaldoga 100 miljoni euro suurune nelja-aastane leping. 

«Cristiano on väga lihtne inimene, kuid imeline professionaal ning tal on kogu meie tugi,» vihjas Paratici Ronaldot ümbritsevale vägistamisskandaalile.

Ühtlasi lükkas Paratici ümber kuulujutu nagu Paul Pogba naaseks Manchester Unitedist samuti Torinosse. Pogba mängis Juventuses aastail 2012-2016. «Armastame teda väga. Tahaksime, et tal läheks hästi, sest oleme väga lähedased, aga ta pole enam Juventuse mängija. Oleme temaga suhelnud, aga ausalt öeldes pole me tema tagasitulekule mõelnud ning ilmselt ei hakka sellele ka mõtlema.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles