Thierry Neuville: põdemiseks pole aega

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Andre Lavadinho / imago/PanoramiC

Walesi rallil viienda koha punktid teeninud Hyundai esisõitja Thierry Neuville sõnas kaks etappi enne hooaja lõppu, et põdemiseks pole aega.

Neuville edestab sarja üldarvestuses Sebastien Ogier’d (M-Sport) seitsme ja Ott Tänakut (Toyota) 21 punktiga. «Mul võiks olla suurem edu, aga me ei saa jääda põdema seda, mis juhtus viimastel rallidel. Peame ennast kokku võtma ja võitlema viimasel kahel etapil sõitjate meistritiitli eest. Kõik on meie enda kätes,» sõnas Neuville sarja ametliku kodulehekülje vahendusel.

«Me andsime eelmisel nädalavahetusel endast kõik. Sõiduviga laupäeval ei lubanud heidelda poodiumikoha nimel, aga me pingutasime kõvasti, et mõned kaotatud positsioonid tagasi võtta. Meistrivõistlused pole veel kaugeltki lõppenud,» lisas karjääri esimest meistritiitlit jahtiv belglane.

Järgmine autoralli maailmameistrivõistluste etapp peetakse 25.-28. oktoobrini Kataloonias. Hooaja lõppvaatus leiab aset 15.-18. novembrini Austraalias. Möödunud hooajal saavutas Neuville Austraalias Tänaku ja meeskonnakaaslase Hayden Paddoni ees esikoha, kuid katkestas Kataloonias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles