Tommi Mäkinen tegi Ott Tänakule kõva komplimendi (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2017. aasta Argentina rallil tähistasid Ott Tänak ja Tommi Mäkinen esimest ühist rallivõitu.
2017. aasta Argentina rallil tähistasid Ott Tänak ja Tommi Mäkinen esimest ühist rallivõitu. Foto: Nicolas Aguilera / AP

Toyota rallimeeskonna pealik Tommi Mäkinen rääkis pärast Walesi rallit, et katkestanud Ott Tänaku tiitlilootused said korraliku hoobi, kuid sellegipoolest jagus tal oma hoolealuse suunas kiidusõnu.

«Ilmselgelt oleme endiselt pettunud, mis Tänakuga laupäeval juhtus. See muudab tiitlilootused keerulisemaks, aga endiselt on palju punkte saadaval,» kommenteeris Mäkinen sarja üldseisu, kus kolmandal kohal olev Tänak jääb liider Thierry Neuville’ist maha 21 ja teist kohta hoidvast Sebastien Ogier’st 14 punktiga.

Järgmine autoralli maailmameistrivõistluste etapp peetakse 25.-28. oktoobrini Kataloonias. Hooaja lõppvaatus leiab aset 15.-18. novembrini Austraalias. «Ta (Ott Tänak) on selgelt praegu kõige tugevam sõitja, seega võib kõik pöörduda. Ma usun, et enne Austraalia rallit ei ole midagi otsustatud,» sõnas Mäkinen Toyota pressiteate vahendusel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles