Gross: tänan Ott Tänakut, tema isa, kogu tiimi ja oma isa!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Irina Mägi

«Midagi oli ikka tuttavat: rool ja pedaalid,» naeris äsja viimase põlvkonna Ford Fiesta WRC-ga Saaremaa ralli võitnud Georg Gross poodiumil. Kiirust Grossil jagus, Egon Kauri edestati +1.24.

Gross sai esimesed kilomeetrid uues võistlusmasinas kirja alles teisipäeval, ent kogus iga päevaga enesekindlust. «Auto on väga hea! Natuke oli vastutus, sest auto ju peaks kiire olema ning favoriidikoorem oli peal. Asja see lihtsamaks ei teinud. Oma autoga olnuks kindlasti lihtsam, aga väga super oli,» rõõmustas ta.

Kaardilugeja Raigo Mõlder muigas, et Gross oli vahel ka omajagu närviline. «Eks muidugi, uus auto, selline püss – seda annab ikka taltsutada,» kommenteeris ta, ent lisas, et iga katsega tunti ennast turvalisemalt.

Gross kasutas poodiumil ka võimalust ning tänas Ott Tänakut, kes auto Eestisse tõi.

 «Tema tekitas selle võimaluse. Loomulikult tänan ka tema isa, Ivar Tänakut ning kogu tiimi (OT Racing –toim) poisse, kes näitasid sellel nädalalõpul, et tehasetootja WRC Saaremaal ära runida on nende käes käkitegu. Loomulikult ütlen suur tänu ka oma isale.»

Ega see ei jää selle autoga viimaseks ralliks? «Eks see oli ju teada, et kui seda juba korra proovida, siis on keeruline seda tagasi anda. Ma ei ütle midagi. Loodan, et saan selle autoga veel mõned sõidud teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles