Madridi Real: FC Barcelona ambitsioonikas plaan võrdub sohiga

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona
FC Barcelona Foto: LLUIS GENE / AFP

Madridi Reali jalgpalliklubile pole meeltmööda, et nende igipõline rivaal Barcelona mängib võib-olla ühe Hispaania meistrivõistluste kohtumise USAs.

Teatavasti on Hispaania kõrgliiga palunud Hispaania jalgpalliliidult luba pidada 26. jaanuari kohtumine Barcelona ja Girona vahel Miamis. Madridi Realile see ei meeldi ning nad saatis sellekohase märgukirja ka Hispaania jalgpalliliidule.

Kirjas rõhutatakse, et liigajalgpalli üks alustalasid on reegel, et kodumängud peetakse kodustaadionil ning võõrsilmängud vastasmeeskonna kodustaadionil. Selline kord loob Madridi Reali hinnangul võrdsuse. Antud juhul oleks tegu Girona «kodumänguga».

«Madridi Reali jalgpalliklubi ei ole teavitatud, et Hispaania kõrgliiga on esitanud soovi mängida üks mäng väljaspool Hispaaniat. Meie arvamust pole selle kohta keegi küsinud. See mäng mõjutab meie osaletava võistluse käiku ning me pole selle välismaal toimumisega nõus,» kirjutas Real Hispaania jalgpalliliitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles