Hamilton: näeme peagi Vormel 1 sarjas taas Schumacheri nime

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: Mark Thompson / AFP

Viiekordne Vormel 1 sarja maailmameister Lewis Hamilton on enam kui kindel, et Michael Schumacheri poeg Mick jõuab välja Vormel 1 sarja.

Schumacher kindlustas eelmisel nädalal Vormel 3 sarja võidu, olles varasemalt ka Itaalia ja Saksamaa Vormel 4 sarjades edukas olnud. Pärast Vormel 3 sarja võitu on paljud tipptegijad avaldanud lootust, et Schumacher võib jõuda välja maailma tipptasemele.

Samal arvamusel on ka Hamilton: «Seal ei ole küsimustki kas ta jõuab nii kaugele välja. Ma olen 100% kindel, et me näeme Vormel 1 sarjas uuesti Schumacheri nime. Veidi aitab sellele kaasa loomulikult tema nimi, aga ta on ka hea sõitja.»

«See on selge, et tal on tõsiselt palju talenti nagu tema isalgi oli. Sarnaselt Keke ja Nico Rosbergitele. Ja mina usun, et kui Fernando Alonso lapse saab, on meil varsti ka Vormel 1 sarjas uus Alonso,» seletas Hamilton oma arvamust.

«Kui mina peaksin kunagi lapse saama, kes soovib kangesti võidusõitjaks saada, siis jõuaks ta tõenäoliselt Vormel 1 sarja välja isegi siis, kui ta väga andekas ei oleks. Lihtsalt, sest tal on sama nimi mis minul,» selgitas Hamilton perekonda kuuluvuse eeliseid.

«Schumacher on aga tegemas head tööd, ta on tubli noormees. Ta käis mõnel nädalavahetusel meie meeskonna juures möödunud aastal. Tal on piisavalt talenti, et korrata oma isa saavutusi,» arvas Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles