Postimees TV: noored täkud ehk Doncici, Bamba ja teiste NBA debütantide sõunumbrid

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

NBA esimese mänguvooruga sai 30 klubi eest väljakule kokku 35 rookie’t ehk esimest aastat unelmate korvpalliliigas pallivat kollanokka. NBA on nende crème de la crème’ist kokku pannud ägeda tipphetkedevideo.

Euroopa korvpallisõbrale ütleb noortest tähtedest enim Luka Doncici nimi. 19-aastane sloveen sai 32 minutiga kirja kümme punkti ja kaheksa lauapalli, kui Dallas Mavericks vandus 100:121 alla Phoenix Sunsile.

Samuti väärib videost eraldi väljatoomist Orlando Magicu uue tsentri Mohamed Bamba sooritus. 213 sentimeetrit pikk keskmängija hullas mõnuga korvi all ja tõi 25 minutiga oma meeskonnale 13 punkti, võttis seitse lauapalli ja pani kaks väga konkreetset kulpi. Magicul läks ka hästi, sest Miami Heat alistus 104:101.

Saa NBA uute tähtedega läbi ülevaloleva video tuttavaks ja vaata siis kell üks pühapäeva öösel vastu esmaspäeva Kanal 12 eetrist Cleveland Cavaliersi ja Atlanta Hawksi mängu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles