Marcelo lõpetas Reali põua, kuid häbiväärne rekord läheb ikka kirja

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaheksa tundi ja üks minut läks aega enne kui Marcelo lõpuks väravaluku lahti muukis ja Madridi Reali väravapõua lõpetas. Siiski ei pääsenud Real häbiväärse rekordi püstitamisest ning kaotas koduliigas Levantele 1:2. 

Levante läks 6. minutil juhtima José Luis Moralese väravast, kuus minutit hiljem tõi VAR Levantele penalti, mille Roger Marti ka realiseeris. 

VAR raputas Reali piinadele veelgi soola. Väravapõud lõppenuks juba 17. minutil, kui löögile sai Marco Asensio, kuid VAR näitas, et Asensio oli hetkel kui Sergio Ramos talle palli suunas, suluseisus.

Viimati siples Real väravapõuas 1985. aasta aprillis, kui järjepanu oldi väravata 464 minutit. Reali piinad lõpetas Marcelo, kes sai sihiku paika kohtumise 72. minutil. Nõnda on Reali ametlikuks väravapõuarekordiks nüüd 481 minutit. Enne tänast löödi värav 22. septembril kohtumises Espanyoli vastu.

Kuigi väravapõud sai läbi, pole Reali seis kiita jätkuvalt kiita. Kaotatud on neli mängu järjest, koduliigas on lisaks Levantele jäädud alla Sevillale ja Alavesile, lisaks tehti 0:0 viik Madridi Atleticoga. Liigatabelis annab see 14 punktiga kuuenda koha, Levantel on üks punkt vähem ning sellega ollakse täpselt Reali selja taga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles