FIFA ei luba Lionel Messit Miamisse

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: David Ramirez / Ukko Images / Pacific Press/Sipa USA

FIFA president Gianni Infantino lükkas tagasi La Liga palve mängida 26. jaanuari kohtumine Girona ja Barcelona vahel Miamis.

FIFA nõukogu arutas täna La Liga palvet ning president Infantino oli kategooriliselt selle idee vastu. «Liigamängud tuleb kindlasti pidada riigisiseselt,» ütles Infantino.

La Liga sõlmis hiljuti 15-aastase lepingu meediakompanii Relevent Sportsiga, kes korraldab hooajaeelset turniiri International Champions Cup. La Liga president Javier Tebas nägi lepingus võimalust vallutada Hispaania liigaga uus turg ning jõuda populaarsuses Premier League’ile lähemale.

Kuigi nii Barcelona kui Girona jalgpalliklubid olid mõlemad valmis Miamisse minema, ei meeldinud see idee näiteks nende liigarivaalile Madridi Realile. Samuti oli idee vastu nii Hispaania jalgpalliliit, UEFA kui ka Hispaania Jalgpallurite Ühendus (AFE).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles