Alar Varrak: Eesti korvpall on praegu paremas seisus kui 10-15 aastat tagasi

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn 01.05.2018
Korvpall.Kalev/Cramo - Pärnu Sadam. 
Pildil Kommentaator Alar Varrak. 

Basketball.
FOTO:SANDER ILVEST/EESTI MEEDIA
Tallinn 01.05.2018 Korvpall.Kalev/Cramo - Pärnu Sadam. Pildil Kommentaator Alar Varrak. Basketball. FOTO:SANDER ILVEST/EESTI MEEDIA Foto: Sander Ilvest / Postimees

Endine Kalev/Cramo peatreener ning praegune korvpalliliidu spordidirektor Alar Varrak rääkis oma uuest tööst ning kinnitas, et amet on põnev ja huvitav.

«Töö on huvitav, muresid ja rõõme on seinast seina. Tuleb õppida uusi asju, aga see on ainult hea,» ütles Varrak, kes alustas tööd korvpalliliidu juures suvel.

Üks asi, mis uue töö juures Varrakult veel harjumist nõuab, on bürokraatia. «Iseenesest minu töö ei koosne ainult kirjade kirjutamisest ja e-mailide saatmisest. See on pigem vahetu suhtlus treenerite ja klubidega, kuid seda bürokraatiat on uues ametis rohkem kui algselt arvasin,» tõdes ta.

Varrak ei soostunud oma eelmist ja praegust tööd võrdlema, sest ametid on sedavõrd erinevad. Küll aga kinnitas ta, et Eesti korvpall liigub õiges suunas. «Eesti korvpallis on selliseid rõõme ja muresid, millest ma varem Kalev/Cramo treenerina ei teadnudki. Aga Eesti korvpall on praegu üsna heas seisus, kindlasti paremas kui 10-15 aastat tagasi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles