Kalev hooaja esimesed tõelised triibulised ajasid peatreener Kairyse kurjaks

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donaldas Kairys on kuri. Meeskondlikkus tuleb Kalevil kiiremas korras üles leida.
Donaldas Kairys on kuri. Meeskondlikkus tuleb Kalevil kiiremas korras üles leida. Foto: Tairo Lutter

Kui Kalev/Cramo kolme nädala eest Nižni Novgorodis ilusa ja kindla võidu teenis, näis, et kõigi aegade tugevaimaks hinnatud koosseis võib tõesti hakata reaalselt VTB Ühisliiga play-off’i pääsme eest heitlema. Järgnesid «kohustuslikud» kaotused võõrsil Himkile ja CSKA-le, kuid üleeilne 102:113 allajäämine kodusaalis Saratovi Avtodorile kergitas hulga küsimusi ja murekohti. See oli samavõrd näotu ja kindel kaotus kui Nižni Novgorodis saadud võit.

«Kaitsemäng ja keskendumine olid allapoole igasugust arvestust. Ka rünnakul tegutsesime selgelt liiga individuaalselt,» kõlas Kalevi peatreeneri Donaldas Kairyse kiire diagnoos hooaja kolmanda kaotuse põhjustele.

Eelkõige valmistas leedulasele meelehärmi, et hoolealused asusid omapäi vastasega jookse-viska-mängus võimeid mõõtma. Sellest rääkides õhkus temast ilmselget nördimust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles