Hamiltoni tabas enne tiitlivõitu perekondlik tragöödia

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: pixathlon / HZ/SIPA / pixathlon / HZ/SIPA

Mehhiko GP-l viienda MM-tiitli kindlustanud Lewis Hamilton avaldas, et paar päeva enne võidusõitu tabas tema perekonda tragöödia. Nimelt suri neljapäeval Hamiltoni vanaisa.

«See oli minu jaoks väga raske nädalavahetus, sest mu vanaisa suri neljapeval. Loomulikult toob lähedase surm kogu perekonna kokku, aga tema oli meie jaoks eriline, ta oli meile kui ristiisa,» rääkis Hamilton ajakirjanikele, vahendab ESPN.

Vormelisõitja isapoolne vanaisa Davidson emigreerus 1955. aastal Grenada saarelt Londonisse. Nii Davidson kui tema poeg Anthony (Lewise isa) tegid Lewise unistuse täideviimise nimel palju tööd. Anthony töötas suisa mitmes ametis korraga, et poja kardisõite rahastada. 

«Minu vanaisa oleks selle suure töö ja meie üle väga uhke ning tänulik, et Hamiltoni nimi läheb ajalukku,» rääkis Hamilton ning rääkis oma isast.

«Oleme oma isaga väga lähedased, aga vanaisa surm lähendab meid veelgi. Ma ei unusta kunagi tema vaeva ja tööd, mida ta minu nimel teinud on.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles