Foto: president Kaljulaid lõpetas New Yorgi maratoni (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Kaljulaid
Kersti Kaljulaid Foto: Kersti Kaljulaid/Twitter

Eesti president Kersti Kaljulaid lõpetas eile New Yorgi maratoni ajaga 4:02,40, teenides pea 53 000 lõpetanud jooksja seas 15 394. koha.

«Ma ei tea, kas New Yorgi maratoni TCS New York City Marathon algataja Fred Lebow oskas 1970. aastal, kui jooks esimest korda ja 127 osalejaga toimus, aimata, et aastal 2018 on stardis ligi 60 000 jooksusõpra 125st riigist ning tegu on maailma suurima rahvaspordiüritusega. Ilmselt mitte, aga juba toona tabas ta väga hästi ära, milles peitub maratonide maagia – «ainult vähesed asjad elus suudavad pakkuda samasugust hingevärinat ja elamust kui maraton,» kirjutas Kaljulaid enne maratoni starti Facebooki.

New Yorgi maratoni võitis meestest Etioopia jooksja Lelisa Desisa, naistest jõudis esimesena üle finišijoone Keenia jooksja Mary Keitany. Desisa sai maratonil kirja aja 2:05.59, Keitany võiduaeg oli 2:22.48.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles