Nadal läheb ATP finaalturniiri asemel operatsioonile

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal
Rafael Nadal Foto: Xinhua / Xinhua/Sipa USA

Rafael Nadal peab vigastuse tõttu jätma vahele ATP finaalturniiri ning selle asemel minema operatsioonile.

Oktoobri lõpus oli Nadal sunnitud Paris Mastersi turniiri pooleli jätma, kuna teda tabas lihasvigastus. Tänu sellele tõusis ka Novak Djokovic uueks maailma esireketiks. Nüüd on selgunud, et Nadal läheb hüppeliigesega operatsioonile.

17-kordne Suure Slämmi turniiri võitja Nadal andis sotsiaalmeedias oma toetajatele teada, et selleks aastaks on tema hooaeg lõppenud: «On olnud väga keeruline aasta. Olen mänginud maailma tipptasemel tennist, aga samal ajal on vigastused hooaega takistanud.»

«Kahjuks tekkis mul Prantsusmaal turniiril olles terviseprobleem. Lisaks sellele on mul liigesega probleem, mille tõttu lähen nüüd operatsioonile. Olime probleemist varem teadlikud ja see ei olnud otseselt takistav osa, aga kuna lihasevigastus takistas finaalturniiril mängimist niikuinii, siis tuli otsus operatsioon ära teha.»

Londonis toimuv finaalturniir algab 11. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles