Ibrahimovic: Inglismaa kõrgliiga on ülehinnatud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: MARK RALSTON / AFP

Hetkel Ameerikas mängiv Zlatan Ibrahimovic mainis intervjuus, et kuna on erinevates maailma riikides mänginud, võib ta väita, et Inglismaa kõrgliiga on natuke ülehinnatud.

«Enne Inglismaale asumist oli mul juba pikk karjäär seljataga. Mängisin erinevates riikides, erinevates klubides. Inimesed hoiatasid mind, et ma Inglismaale ei läheks, kuna võin seal lihtsalt põruda,» rääkis Ibrahimovic jalgpalliportaalile FourFourTwo.

«Kuna kõik inimesed olid selle ülemineku vastu, siis andis see mulle hoopis motivatsiooni juurde. Mulle meeldis Inglismaa kõrgliigas mängimine väga, kuna kohtumised olid põnevad ja see andis juurde motivatsiooni pingutada,» rääkis Ibrahimovic.

«See liiga saab nii suurt tähelepanu, et minu arvates on see isegi veidi ülehinnatud. Mängijate tehnilised ja individuaalsed oskused ei ole midagi liiga imelist, aga samas on mängutempo Inglismaal väga kõrge. Kui sa ei suuda kiire mängutempoga harjuda, siis ei piisa isegi sellest, kui oled maailma parim,» selgitas Ibrahimovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles