Furyga poksiv Wilder: olen mõrvar

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deontay Wilder lasi looma välja.
Deontay Wilder lasi looma välja. Foto: Lee Smith/Action Images Via Reuters/Scanpix

Detsembrikuu esimesel päeval kohtub Deontay Wilder Los Angeleses toimuval poksimatšil Tyson Furyga. Viimane peaks ameeriklase sõnul teda kartma, sest matšiks valmistumisel on ta muutunud «mõrvariks».

«Tunnen end suurepäraselt. Olen oma mõttemaailma muutnud,» ütles ameeriklane, kes on võitnud kõik karjääri jooksul peetud 40 matši.  

Juunis oli Wilder lähedal matšile raskekaalu valitseja Anthony Joshuaga, kuid britt pidi kohustuslikus korras poksima hoopis Alexander Povetkiniga. See matš toimus septembris ning Joshua teenis seitsmendas raundis võidu. Wilderi sõnul võikski järgmine tema matš olla Joshuaga ning seda 2019. aasta 13. aprillil Wembley staadionil.

«Ärge küsige minult Joshua kohta. Ta on argpüks. Mul ei ole praegu talle midagi öelda. Mõtlen vaid Tyson Fury peale. Tunnen end kui mõrvar. Olen muutunud mõrvariks,» ütles WBC maailmameister Wilder.

.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles