Video: kohalik staar tegi Austraalia rallil hirmsa avarii

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Molly Taylori auto süttis avarii tulemusel põlema
Molly Taylori auto süttis avarii tulemusel põlema Foto: twitter

Austraalia rallispordis kahe nimekaima piloodi sekka kuuluv Molly Taylor sai kodust MM-etappi sõita vaid pooleteise kiiruskatse jagu. Tegelikult on tema ja kaardilugeja Malcolm Read õnnesärgis sündinud, sest nende võistluse lõpetanud avarii nägi välja parajalt võigas.

Taylor kaotas oma Subaru WRX STI üle kontrolli Coldwateri kiiruskatse esimesel läbimisel, kui kaldus kiires paremkurvis teelt välja ja otse metsa. Õnneks oli puud, mille suunas Tayler ja Read kihutasid, kaitsmas põhupall, mis avariist suurema osa energiat endasse imes.

«Andsime kuuma ja ületasime nuki, millele järgnes kiire paremkurv. Kui auto pärast hüpet maandus, kiskus ta lihtsalt paremale, seal polnud kahjuks ruumi ja me sõitsime sisekurvis üpris kiiresti lihtsalt vastu põhupalli,» kirjeldas juhtunut Taylor.

Mõlemad sportlased vaadati sündmuspaigal meedikute poolt üle ja toimetati ka täiendavasse kontrolli, kuid ühtegi tõsist vigastust neil ei tuvastatud. Sama ei saa öelda aga nende Subaru kohta ehk järgnevateks päevadeks rajale naasmine on välistatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles