Nadali endine treener: Roger Federer rohkem Suure Slämmi turniire ei võida

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: Xinhua / ZUMAPRESS.com

Roger Federeri pikaajalise rivaali Rafael Nadali endine treener ja onu Toni Nadal usub, et Federer tulevikus rohkem Suure Slämmi turniire ei võida.

Viimased 14 aastat kõiki suuri turniire domineerinud 32-aastane Nadal ja 37-aastane Federer koos 31-aastase Novak Djokoviciga. ATP finaalturniiril suutis aga kõiki edestada vaid 21-aastane Alexander Zverev, pärast mida Toni Nadal usub, et vanemate mängijate ajastu hakkab läbi saama.

«Ma ei näe väga võimalust, et Federer veelkord Suure Slämmi turniirivõitu nautida saab. Ma ei ütle, et ta halvasti mängib, aga lihtsalt sellises vanuses on raske pidada vastu viie seti pikkuseid turniire nagu Suure Slämmi turniirid seda on,» rääkis Toni Nadal BBC-le.

«Olen seda sama ka juba varasemalt välja öelnud, aga uskumatul kombel on suutnud šveitslane mind korduvalt ikka veel üllatada. Vaatame ja näeme, mis tulevik toob, aga iga aastaga muutub see keerulisemaks,» lisas Nadal.

Federer ja Nadal olid mõlemad sel hooajal ka maailma esireketid, kuid hooaja lõpuks tõusis Wimbledoni ja USA lahtised võitnud Novak Djokovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles