Postimees TV: miks ei vaata Joshua Wilderi ja Fury kohtumist ja kellele ta pöialt hoiab?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba nädala pärast kaitseb ameeriklane Deontay Wilder oma WBC sarja raskekaalu meistrivööd suure suuga briti Tyson Fury vastu. Kõiki ülejäänuid profipoksi raskekaalu MM-tiitleid enda käes hoidev Anthony Joshua ei kavatse kohtumist vaadata.

«Kahjuks toimub võitlus minu jaoks liiga vara, nii et ma magan.» paljastas inglane. Matši hinnanguline algusaeg on kell viis hommikul briti aja järgi. «Aga teate mis? Ma naudin tipphetkede vaatamist. Kui ma ärkan, siis meeldib mulle vaadata, kes nokauti löödi või mis juhtus. Selline meie põlvkond on – meile meeldivad tipphetked ja ma ei vaata kogu asja.»

Kelle triumfi Joshua näha tahab? «Mulle on vaja Wilderi võitu. See annab mulle paremad võimalused temaga võidelda. Kui ta on maailmameister, kui ta meistrivöö säilitab, siis ma arvan, et see on matš, mida inimesed on ihanud,» seadis Joshua 2019. aastaks plaane. «Ma arvan, et Wilderi matš peab lähitulevikus juhtuma, sest me oleme mõlemad maailmameistrid, oma karjäärides headel hetkedel ja fännid nõuavad seda. Minu nägemuses oleks see topeltlahing, kahest matšist koosnev, aga me peaksime alustama Londonis Wembleyl.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles