Loeb andis tuleviku kohta vihje

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb Foto: PAU BARRENA / AFP

Üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb sõitis nädalavahetusel oma viimase sõidu rallikrossi MM-sarja tehasetiimi Peugeot’ eest.

Sel hooajal teenis Loeb rallikrossi MM-sarjas ühe võidu ning jõudis viiel korral poodiumile. Hooaja kokkuvõttes sai prantslane kirja viienda koha. Lisaks osales Loeb tänavu kolmel MM-rallil, millest suutis Kataloonia ralli ka võita.

Sel hooajal teatas Peugeot, et lõpetab MM-sarjas osalemise. Loebil on aga kehtiv leping PSA-grupiga, mille alla kuulub ka Peugeot. Mida prantslane edasi teeb? «Ma ei tea. Mul on kahju, et Peugeot MM-sarjast välja astub, aga küll ma leian endale uue väljakutse. Võib-olla sõidan eratiimis,» ütles Loeb.

Täpsemalt lubas Loeb oma tulevikust teada anda selle nädala jooksul. Küll aga on kindel, et Loeb osaleb jaanuaris algaval Dakari rallil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles