Kuidas reageeris Mourihno vallandamisteatele põlu all Pogba?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba ja Jose Mourinho
Paul Pogba ja Jose Mourinho Foto: Mike Egerton/EMPICS Sport/Scanpix

Üks Manchester Unitedi mängija, kes ei hakka nüüdseks juba endist peatreenerit Jose Mourninhot taga igatsema, on kahtlemata Paul Pogba. Toonase maailmarekordilise summaga Torino Juventusest Unitedisse naasnud Pogba suhted Mourinhoga üha jahenesid ja portugallase viimaseks jäänud mängus, 1:3 kaotuses Liverpooliga jäi värske maailmameister sootuks pingipoisiks.

Mourinho oli ka viimases kolmes liigamängus Pogba varumeeste sekka jätnud ning viimati kuulus poolkaitsja Unitedi algrivistusse täiesti tähtsusetus Meistrite liiga lahingus Valenciaga. Pole siis imestada, et Daily Mirrori väitel oli Pogba Mourihno vallandamise uudist kuuldes hakanud meeskonnakaaslastele agaralt patsusid jagama.

Kui hooaja eel tegi Mourinho Pogbast Unitedi asekapteni, siis septembris meeste suhted järsult jahenesid. United kaotas Inglismaa liigakarikasarjas penaltitega Derby Countyle ja matši tribüünilt vaadanud Pogba postitas sotsiaalmeediasse video, kus oli tiimikaaslastega ülimalt lustakas tujus. See olevat Mourinhot vihastanud. Lisaks ütles mängija avalikult välja, et United peaks mängima ründavamat jalgpalli, mistõttu kutsus portugallane oma tähtmängijat, taas väidetavalt, viiruseks.

Pogba loobus vastuseks omalt poolt ajakirjanikele Unitedi hetkeseisu kommenteerimast. «Kas te tahate, et mind maha löödaks?» oli vaid tema vastus, kui uudised tülist Mourinhoga ringlema hakkasid.

Unitedi uueks peatreeneriks on ajutiselt klubi endine ründaja Ole Gunnar Solskjaer, kes on laenul Norra meeskonnast Molde. Unitedisse jääb ta mai lõpuni, kui selgub uus püsiv loots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles