Mourinho hoiab Unitedist lahkumise osas suu lukus

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: CARL RECINE/Action Images via Reuters/Scanpix

Sel nädalal Manchester Unitedi jalgpalliklubist vallandatud Jose Mourinho esines eile hilisõhtul kirjaliku avaldusega, kus ei öelnud midagi sisulist. Eks ikka seetõttu, et endisi kolleege hoida.

«Ma olen juba esimesest päevast saati tundnud erakordset uhkust kanda Manchester Unitedi vappi ja ma usun, et kõik Unitedi fännid tunnistavad seda,» vahendab BBC Mourinho kirjutatut. «Olen koostööd teinud mõnede suurepäraste inimestega ja ma usun, et mõned neist jäävad kogu eluks mu sõpradeks. Ma tean, et te kõik teate minu ametialaseid põhimõtteid. Iga kord kui mõni peatükk lõpu saab näitan ma üles sügavat austust ja ei avalda oma eelmiste kolleegide kohta kommentaare.»

Viimased aastad Manchesteris hotellis elanud Mourinho pakkis pärast vallandamisteadet oma pambud kokku ja naasis Londonis asuvasse koju, kus palus ajakirjanikelt tema eraelu piiride austamist. «Kuni ma jalgpalli juurde naasen, on mul õigus elada tavaelu,» sõnas portugallane Sky Sportsile. «Manchester Unitedil on tulevik ilma minuta ja minul on tulevik ilma Manchester Unitedita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles