Tottenhami ametnik keelas peatreener Pochettinol vastata Unitedi kohta käivale küsimusele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauricio Pochettino.
Mauricio Pochettino. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

Pärast Jose Mourinho vallandamist Manchester Unitedi peatreenerikohalt peetakse üheks suuremaks kandidaadiks antud kohale Tottenhami peatreenerit Mauricio Pochettinot. Pressikonverentsil juhtunu annab aimu, et midagi on toimumas.

Tottenhami peatreener Pochettino oli pidamas tavapärast pressikonverentsi enne pühapäeval toimuvat liigamängu Evertoni vastu. Loomulikult olid paljud ajakirjanikud huvitatud aga hoopis mehe seosest Unitediga.

Kui Sky Sportsi ajakirjanik üritas esitada küsimust seoses Pochettino ja Unitediga, siis sekkus ootamatult olukorda Tottenhami kommunikatsioonijuht Simon Felstein, kes katkestas küsimuse ning keelas selle esitamise ning Pochettinol vastamise.

Väidetavalt ei soovi Tottenham erinevaid spekulatsioone seoses Unitedi uue treeneriga kuulda, sest meeskond soovib olla täielikult keskendunud oma tegemistele. Samas on selline käitumine selge vihje selle kohta, et midagi võib siiski teoksil olla ning ka Inglismaa meedia väidab, et Pochettino on Unitedi esimene soov uueks peatreeneriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles