Manchester Unitedi jalgpallurid vedasid Mourinho vallandamise peale kihla

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez
Alexis Sanchez Foto: Phil Noble / REUTERS

Manchester Unitedi jalgpallurid vedasid peatreener Jose Mourinho vallandamise peale kihla.

Kõmuväljaanne The Sun kirjutab, et kihlveos osalesid Alexis Sanchez ja Marcos Rojo. Mängu pandi 20 000 naela ning selle võitis Sanchez, kes ennustas Mourinho vallandamist ette.

Tšiili koondise ründaja oli väljaande sõnul pärast portugallase vallandamist saatnud Manchester Unitedi mängijatest koosnevasse WhatAppi vestlusgruppi sõnumi: «Ma ju ütlesin! Vaja on vaid kannatust. Rojo, sa oled mulle 20 000 võlgu.»

Mängijaid, kes olid Mourinho lahkumise üle õnnelikud, oli veelgi. Inglismaa meedias kirjutatakse, et Paul Pogba oli peatreeneri vallandamise vastu võtnud rõõmuhüüete saatel. «Ta arvas, et suudab minust narri teha ning fännid minu vastu pöörata. Ta jamas vale jalgpalluriga,» olla Pogba öelnud teisipäeval meeskonna riietusruumis.

The Suni artiklis kirjutatakse, et meeskonna pidustustele segas vahele meeskonna abitreener Michael Carrick, kes tuletas neile meelde, et mitte ükski mängija ei ole suurem kui klubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles