Solskjaer: Old Traffordile naasmine pole emotsionaalselt lihtne

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaid neli Manchester Unitedi peatreenerit on alustanud klubi juures kahe järjestikkuse võiduga. Kas Ole Gunnar Solskjaerist saab viies?
Vaid neli Manchester Unitedi peatreenerit on alustanud klubi juures kahe järjestikkuse võiduga. Kas Ole Gunnar Solskjaerist saab viies? Foto: REBECCA NADEN / REUTERS

Manchester Unitedi ajutine peatreener Ole Gunnar Solskjaer sai esimeses matšis oma endise koduklubi eesotsas kohe kauni 5:1 võidu Cardiff City üle. Nüüd ootab teda ees järgmine suur mäng: vastaseks küll vaid Huddersfield, aga mängupaigaks talle palju kulda ja karda toonud Old Trafford.

«Muidugi pean üritama oma emotsioone talitseda, sest ma olen siin konkreetset tööd tegemas ja pean püsima keskendunud,» vahendab AP norraka mõtteid enne homset mängu. «See ei ole lihtne. Ma ei usu, et see lihtne saab olema, aga ma ootan seda ja mulle tundub, et ka poisid ootavad Old Traffordil mängimist. See ongi võtmekoht: me peaksime alati ootama seal mängimist.»

Tänavu on United kodustaadionil võitnud tosinast peetud mängust vaid viis ja vaatamata publiku toetusele näidati Jose Mourinho käe all ka oma kantsis väga ebalevat ja pingutatud mängu.

«See käib Manchester Unitediga liitumisega kaasas,» rääkis Solskjaer, et muidugi on mängijad pinge all, et nõnda legendaarsel kodustaadionil hästi esineda. Sellele kõigele on aga rohi. «Enesekindlus ei ole asi, mida sa saad külmkappi tallele panna. Sa kogud seda oma esituste, treeningute, enesetunde pealt.»

Juba Cardiffis laulsid kaasa sõitnud Unitedi fännid valjult uue peatreeneri nime ja ilmselt ootab teda maruline vastuvõtt ka homme. «Ma lihtsalt loodan, et järgmise viie kuuga suudan teha piisavalt head tööd, et nad jätkuvalt mu nime laulaks,» rääkis Norra klubist Molde laenul olev Solskjaer.

Väidetavalt on Unitedi juhid juba Moldega kokku leppinud ka summas, mille nad peaksid tasuma, juhul kui soovivad Solskjaeri hooaja lõpus palgata meeskonna püsivaks peatreeneriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles