Messi: ütlesin juba hooaja alguses, et Madridi Realil läheb ilma Ronaldota raskeks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo
Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo Foto: Manu Fernandez / AP

Lionel Messi uskus juba hooaja alguses, et Madridi Realil läheb ilma Cristiano Ronaldota keeruliseks.

«Minu ja Cristiano Ronaldo vaheline rivaalitsemine oli minu enda arvates väga hea just jalgpalli fännide jaoks. Sel aastal teadsin, et ma ei ole Ballon d'Or-i valimisel parimate seas ja nii läkski,» rääkis Messi väljaandele Marca.

Lisaks uuriti Messilt, mida ta arvab Madridi Reali kehvades tulemuste kohta pärast Cristiano Ronaldo lahkumist. «Juba hooaja alguses ütlesin oma arvamuse Ronaldo lahkumise osas välja. Real on üks maailma parimaid meeskondi ja seal mängib hulganisti väga andekaid mängijaid, aga iga meeskond igatseks Ronaldot,» lausus Messi.

«Ronaldo vastu on raske midagi panna. Ta lööb igal hooajal väga palju väravaid ning annab meeskonnale väga palju ka muudes aspektides juurde. Kokkuvõtteks võiks öelda, et mind ei üllata liigselt see, et Real ilma temata alguses raskustes on,» seletas Messi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles