Sebastien Loeb: Hyundais on minu kohustuseks Neuville'i aitamine

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb Foto: Citroen Racing

Üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb rääkis sellest, kui rahul ta Hyundai teise piloodi rolliga on ning mis on tema peamised eesmärgid tulevasel hooajal.

«Olen pikalt olnud number ühe rollis. Nüüd aga kõik muutub, Hyundais on minu peamiseks eesmärgiks aidata meeskonnal võita tootjate arvestuses MM-tiitel ning meie esisõitjal Thierry Neuville'il tulla individuaalselt maailmameistriks,» rääkis Loeb Autospordile.

«See on meeskonna otsus ja soov, aga ma olen sellega päri. Ma ei ole viis aastat aktiivselt autoralliga tegelenud. Mul pole seda rütmi sees ning mul pole üldiselt rallide kohta enam selliseid teadmiseid nagu praegustel sõitjatel, kes viimastel aastatel kõik rallid kaasa sõitnud on,» rääkis Loeb.

«Minu jaoks on see tõeliselt vinge, et selline tehasemeeskond nagu Hyundai mind niiviisi usaldab ja mulle sellise võimaluse annab. Minu jaoks ongi meeskonna teine või kolmas number palju meeldivam olla, sest siis pole üleliigseid pingeid ja ma saan asja rohkem lõbuga nautida,» seletas Loeb.

Lisaks rääkis prantslane sellest, et Monte Carlo rallil ta liiga suuri pingeid endale peale panna ei taha: «Saan autot testida vaid ühe päeva veidi enne rallit. See ei ole parim olukord, millega nii keerulisele rallile peale minna. Loodan, et te mõistate mind!»

Loeb teeb uuel hooajal Hyundai meeskonna koosseisus kaasa kuus etappi, jagades autot Dani Sordoga, kes sõidab ülejäänud kaheksa etappi. Loeb alustab hooaega kohe Monte Carlost ning sõidab seejärel ka Rootsi MM-ralli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles