Leicester jätkas vägevat uusaastamängude seeriat

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Vardy (esiplaanil) tähistamas võiduväravat.
Jamie Vardy (esiplaanil) tähistamas võiduväravat. Foto: Phil Noble / REUTERS

Leicester City jalgpallimeeskond alustas uut aastat võiduga, alistades Inglismaa Premier League’i 21. voorus võõrsil Evertoni skooriga 2:1.

Mängu ainus tabamus sündis 58. minutil, kui Ricardo Pereira söödu realiseeris väravaks Jamie Vardy, kelle jaoks oli see hooaja üheksas värav Premier League’is. Peatreener Claude Pueli juhendamisel on Vardy nüüd löönud 22 väravat.

Kuuest viimasest aasta esimesel päeval toimunud kohtumisest on Leicester City võitnud koguni viis, teinud ühe viigi ja löönud kokku 16 väravat. Ehk uusaastamängudes pole Leicester juba ammu kaotanud...

Kahe ja poole aasta eest üllatuslikult meistriks tulnud Leicester kerkis liigatabelis seitsmendaks, kogudes 21 mänguga 31 punkti. Lähimad jälitajad Wolverhampton Wanderers (29 punkti) ja Watford (28) on pidanud ühe kohtumise vähem. Everton paikneb 27 silmaga kümnendal tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles