Messi tegi Barcelona võidumängus ajalugu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: ALBERT GEA / REUTERS

Valitsev Hispaania jalgpallimeister Barcelona alistas 19. mängudevoorus koduväljakul 3:0 Eibari ja kindlustas liigatabelis esikohta.

Barcelona haaras juhtohjad 19. minutil, kui sihile jõudis Luis Suarez. Teise poolaja kaheksandal minutil suurendas Barcelona eduseisu Lionel Messi ja kuus minutit hiljem vormsitas lõppseisu Suarez.

Messist sai viie tippliiga (Hispaania, Inglismaa, Saksamaa, Itaalia, Prantsusmaa) peale teine mängija, kes löönud vähemalt 400 liigaväravat. Enamat on suutnud vaid Cristiano Ronaldo, kelle arvel on 409 tabamust. Kui Messi kõik väravad on sündinud Hispaania liigas, siis Ronaldo on skoori teinud Inglismaal, Hispaanias ja Itaalias.

Barcelona lähim jälitaja Madridi Atletico sai koduväljakul Antoine Griezmanni 11 meetri karistuslöögist 1:0 jagu Levantest ning Bilbao Athletic alistas koduväljakul Inaki Williamsi kahest tabamusest 2:0 Sevilla.

Barcelona igipõline konkurent Madridi Real sai võõral väljakul raske võidu, alistades Luka Modrici 13. ja Dani Ceballose 88. minuti väravatest 2:1 Real Betisi. Betisi värava eest hoolitses 67. minutil Sergio Canales.

Hispaania meistriliiga tabelitipp: Barcelona 43 punkti (19 mängust), Atletico 38 p (19), Sevilla 33 p (19), Real 33 p (19), Alaves 32 p (19), Getaffe 28 p (18).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles