Rootsi MM-rallil plaanib starti tulla teinegi endine Soome tippsõitja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne Tuohino
Janne Tuohino Foto: https://www.facebook.com/jannetuohinoracing/

Toyota meeskonna ridades startiv endine maailmameister Marcus Grönholm ei pruugi olla ainuke vana autoralli MM-sarja sõitja, kes end Rootsi MM-rallil proovile paneb. 

Grönholmi lisandumisega selgus, et Rootsis on starti tulemas tõeliselt kirev nimekiri tippsõitjaid. Üles on antud lausa 13 WRC masinaga startivat pilooti, kelle hulgas legendaarsetest meestest ka Sebastien Loeb. 

Soome väljaanne UrheiluUutiset vahendab, et tegelikult on nimekirja lisandumas veel üks WRC masin, mille rooli istub endine Soome tippsõitja Janne Tuohino. Tuohino peaks starti tulema Ford Fiesta WRC-ga. 

43-aastane Tuohino sõitis autoralli MM-sarjas kaasa aastatel 1996-2006. Kokku on ta MM-sarjas kaasa teinud 48 etappi, Rootsi rallilt on soomlase parimaks tulemuseks 4. koht aastast 2004.

Tuohino starti tulek tähendab seda, et sel aastal stardib Rootsi MM-rallil WRC autodega koguni viis soomlast - peale Tuohino on stardis ka Esapekka Lappi, Jari-Matti Latvala, Teemu Suninen ning eelnimetatud Marcus Grönholm. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles