Galerii: Martin Müürsepa peatreenerikarjäär algas napi kaotusega

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mängijana esimese ja seni ainsa eestlasena unelmate korvpalliliigasse NBA jõudnud ja ka Euroliigas pallinud Martin Müürsepa peatreenerikarjäär algas kaotusega. Vaata galeriid Müürsepa debüüdist! 

Tallinna Kalev tunnistas koduväljakul Läti Ülikooli nappi 88:84 paremust. 44-aastane Müürsepp võttis Tallinna Kalevis ohjad üle eelmisel nädalal, kui klubi vallandas seni meeskonda juhendanud Gert Kullamäe. 

Tallinna Kalev alustas kohtumist Sõle spordikeskuses hästi, kui väljakuperemehed võitsid esimese veerandaja 20:17. Suurele puhkepausile mindi siiski 39:39 viigiseisul. Ka teine poolaeg kulges võrdselt, kuid Läti Ülikool haaras juhtohjad kaks minutit enne lõpusireeni ja seda enam käest ei andnud.

Müürsepa hoolealused ei saanud kuidagi hakkama Renars Birkansi pidurdamisega, kelle arvele kogunes Läti Ülikooli parimana 31 punkti ja 11 resultatiivset söötu. Linards Jaunzems panustas võitu 21 ja Karlis Zunda 17 punktiga. Tallinna Kalevi parimaks skooritegijaks kerkis Ronald Eric McGhee juunior 14 punktiga. Damarcus Jamaal Harrison lisas 12, Tayler Stafford 12, Bamba Fall 11 ja Janar Talts üheksa silma.

Üheksa võidu kõrvale hooaja kaheksanda kaotuse teeninud Tallinna Kalev/TLÜ hoiab Olybet Eesti-Läti korvpalliliigas viiendat kohta. Läti Ülikool asub viie võidu ja 11 katosuega 15 meeskonna konkurentsis 11. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles