Tänaku värske meeskonnakaaslane tahab taaselustada võitmatuse tunde

Toimetas Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke kolme aasta eest Soome ralli võitjana.
Kris Meeke kolme aasta eest Soome ralli võitjana. Foto: Roni Rekomaa / AP

Kahe rallihooaja vahel Toyota meeskonnaga liitunud põhja-iirlasel Kris Meeke on kaks soovi: kihutamist taas nautida ja taastada kolme aasta taguse tunde, kui ta võis rallidele lihtsalt kohale ilmuda ja võita.

«Esialgu tahan kihutamist taas lihtsalt nautida. Soovin nautida autot, milles istun,» rääkis Toyotas Ott Tänaku ja Jari-Matti Latvalaga ühinenud piloot. «Mäletan tunnet 2016. aastast. Siis oli mul usk autosse, teatud hetkedel võisin lihtsalt kohale ilmuda ja rallisid võita. Oleksin õnnelik, kui saaksin sarnase tunde taaselustada.»

Meeke tõdes, et kuna on jõudnud Yarist veel liiga vähe ise proovida, ei saa ta anda auto kohta ammendavat hinnangut. Kuid Toyota meeskonnas valitsevat õhkkonda kiitis ta kõvasti.

Hooajale ette vaadates lausus ta: «Loomulikult tahan hästi esineda kõikidel rallidel, kuid kodune Suurbritannia etapp on mu jaoks siiski kõige erilisem. Aga sinnani on veel pikk tee minna ja ma olen selle alguses põnevil.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles