Video: Artti Aigro hüppas juunioride MMil esikümnesse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artti Aigro Pyeongchangi taliolümpiamängudel.
Artti Aigro Pyeongchangi taliolümpiamängudel. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti suusahüppaja Artti Aigro teenis Lahtis toimuvatel juunioride maailmameistrivõistlustel normaalmäel üheksanda koha.

Avavoorus lendas 19-aastane Aigro 92,5 meetri kaugusele, mille eest teenis 115,2 punkti ning 11. koha. Teises voorus lisas ta õhulennule pool meetrit ehk õhulennu pikkuseks mõõdeti 93 meetrit ning kokkuvõttes sai Aigro kirja 231,6 punkti, mis oli väärt üheksandat kohta.

Teise hüppevooru ehk 30 parema sekka jõudis ka Kevin Maltsev, kes lendas mõlemal korral 87,5 meetri kaugusele ning teenis kahe hüppe kogusummas 203,4 punktiga 28. koha. Taavi Pappeli tulemuseks jäi 64 sportlase konkurentsis 59. koht, kui ta hüppas avavoorus 71,5 meetrit ja teenis 68,9 punkti.

Maailmameistritiitli teenis norralane Thomas Aasen Markeng, kes hüppas mõlemas voorus 97 meetri kaugusele ning teenis kogusummas 252,2 punkti. Hõbemedalile jõudis sakslane Luca Roth (250,8 punkti) ja poodiumi viimasele astmele kerkis kasahh Sergei Tkatšenko (248,9 punkti).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles