Solskjær ja United valmistuvad juba uueks hooajaks

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjær.
Manchester Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjær. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubi juhatus ja peatreener Ole Gunnar Solskjær valmistavad juba meeskonda ette 2019-20 hooajaks. Seda tehakse vaatamata tõigale, et keegi ei tea veel, kes on selleks hetkeks Unitedi peatreener.

«Kuidas Manchester United järgmisel hooajal minuga või minuta välja näeb, pole eriti oluline, sest ma olen siin praegu, et osaliselt meeskonda järgmiseks hooajaks ette valmistada. See tähendab ka praegu hästi esinemist,» selgitas Solskjær, et kuigi praeguse hooaja tähtsaimad mängud ootavad alles ees, vaatab ta ka tulevikku.

«Meil on paar päris andekat mängijat selles noortemeeskonnas, keda te näha tahaksite ja keda ilmselt ka mingil hetkel enne järgmist hooaega näete. Sest see on praegu minu eesmärk: panna klubi ja meeskond enne hooaja lõppu heasse seisu, kuidas me siis välja näeks, millised me siis välja näeks järgmisel hooajal,» jätkas Solskjær ja loetles noormängijaid, kes peaks peagi klubi akadeemiast meeste sekka jõudma. «Mason (Greenwood), Jimmy Garner, Ethan (Laird) – neid on päris mitu, kel reservide eest hästi läheb. Küsimus on lihtsalt õiges ajas.»

Kui norrakas keskendub noorte arendamisele, siis Manchester Evening News kirjutas, et klubi uurib juba maad üleminekuteturul, et olla suve saabudes valmis soetamaks ühte kesk- ja äärekaitsjat ning ründajat. Seda vaatamata faktile, et meeskonna juhtkond ei tea jätkuvalt, kas anda Solskjærile peatreeneriamet päriseks või otsida sellele keegi nimekam täitja.

Solskjær on kaheksa võiduga juba suurklubi ajaloos kõige edukama alguse teinud peatreener ja kui United peaks teisipäeval alistama Burnley, kordab Solskjær ja eelkäija Jose Mourinho tippsaavutust võites jutti üheksa matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles