Verstappen ja Norris hakkavad tiimikaaslasteks

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: Giuseppe Cacace/AFP/Scanpix

Red Bulli vormeliäss Max Verstappen ja McLareni kollanokk Lando Norris on täna väljas ühise eesmärgi nimel. Noored F1-piloodid on tiimikaaslased iRacingu videomängus toimuval 12-tunnisel kestvussõidul.

Verstappen ja Norris on füüsilisel ringrajal kihutamise kõrval ka aktiivsed e-sportlased ja Norrisel on mängustriimingule pühendatud portaalis Twitch suisa oma kanal, kus ta oma virtuaalseid võidusõite fännidega jagab.

Täna esindavad vormelinoored Bathursti e-rajal peetaval kestvussõidul Redline Racing nime kandvat meeskonda. Redline’i kaheautoline (BMW Z4 GT3) rivistus on üldse väga muljetavaldav, sest nende eest sõidab ka näiteks McLareni noorsõitja Rudy van Buren ja professionaalidena kereautodel kihutavad Shane van Gisbergen ja Nicky Catsburg. Neist viimane osales aasta algul ka reaalselt Bathursti 12 tunni sõidul, kuid pidi mehaanilise rikke tõttu vaid tunnise sõidu järel katkestama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles