Tobreluts ei pahandanud kaks trahviringi sõitnud Gaimiga: oli vaimselt raske tiir (4)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Gaim
Grete Gaim Foto: Jarek Jõepera/Biathlon.ee

Eesti laskesuusatamise teatenaiskond sai Canmore’i MK-etapil kirja tubli üheksanda koha. Tegelikult oleks võimalus paremakski, sest Grete Gaim sai neljandas vahetuses rajale viiendana, kuid pidi viimases tiirus minema kahele trahviringile. Nõnda lõpetati üheksandana.

«Suurepärased kolm esimest vahetust, suudeti ilusasti esimestega võrdselt rajal liikuda,» vahendab laskesuusaliidu koduleht koondise peatreeneri Indrek Tobrelutsu muljeid. «Ja ei saa öelda, et I’le jäi täpp panemata, sest Gretel ei olnud püstitiir psühholoogiliselt üldse mitte lihtne, paljud käisid trahviringil.» lisas peatreener. «Kokkuvõttes võib öelda, et ikka väga hea tulemus naiste poolt.»

Lisaks Gaimi kahele trahviringile kokku 15 varupadrunit kasutanud Eesti kaotas lõpuks võidurõõmu maitsnud Saksamaale 4.21,9.

Eesti meeskond oli oma võistlusel 23 startija seas 11. Kui neile tulemustele liita lühendatud tavadistantsilt teenitud neli punktikohta on peatreener Tobreluts enda hoolealuste esitusega Canmore'is igati rahul: «Absoluutselt, suurepärased kaks päeva on meil olnud. Nuriseda ei ole midagi.»

Pühapäeval on Kanadas kavas sprindivõistlused.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles